Citeste si...

TIMP DE PATRU ZILE, MINISTRUL MEDIULUI SE AFLĂ ÎN MEHEDINȚI

4cristiana pasca palmer mfax silvia ilie 28860400Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristina Pașca Palmer, se va afla în Mehedinți timp de patru zile. În perioada 10-13 august, va efectua o vizită de lucru, însoțită de o delegație alcătuită din reprezentanţi ai  Ministerului Mediului Apelor şi Pădurilor, Administrației Naționale "Apele Române", Romsilva și Gărzii Naţionale de Mediu. În programul Cristinei Pașca Palmer este inclusă o întâlnire de lucru ce se va desfășura la sediul Instituției Prefectului, miercuri,  de la ora 9,00. De asemenea, Ministrul Mediului va susține o conferință de presă, în 12 august, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți, unde va fi comunicată o parte din concluziile trase ca urmare a desfășurării acestei vizite.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1