Citeste si...

ORȘOVA S-A IMPUS ÎN DERBYUL ETAPEI

Runda secundă din Liga a IV-a a fost foarte zgârcită, dacă ne raportăm la capitolul goluri. În cele patru partide desfășurate pe stadioanele din județ, jucătorii au scuturat plasa porților doar de cinci ori.

 

drobetaCele mai multe goluri s-au înscris în derbyul de tradiție dintre Dierna Orșova și ACS Drobeta, reeditat după mai mulți ani de pauză. Câștig de cauză au avut gazdele, care au trecut peste insuccesul din runda inaugurală de la Strehaia, reușind să se impună cu 2-1 în fața trupei conduse de Relu Țurai. „Nu cred că meritam să pierdem. Am avut multe ocazii de a înscrie, însă rămâne rezultatul de la final. Față de jocul trecut consider că ne-am mișcat mai bine deoarece și jucătorii s-au coordonat mai bine în teren și am pasat mai mult. Sper ca să vină și primul succes cât mai curând”, a precizat antrenorul severinenilor.

 

Celelate două goluri ale rundei au fost înscrise de liderul Viitorul Șimian, care s-a impus pe terenul de la Viitorul Cujmir. Șimianul este singura formație care are punctaj maxim după primele două runde și se anunță a fi una din principalele favorite la titlul județean. Podiumul este completat de CS Strehaia și AS Corcova, care au remizat în deplasările avute la Dănceu, respectiv Dunărea Pristol.

 

Rezultatele etapei a II-a:

Recolta Dănceu – CS Strehaia 0-0

Viitorul Cujmir – Viitorul Șimian 0-2

Dunărea Pristol – AS Corcova 0-0

Dierna Orșova – ACS Drobeta 2-1

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1