Citeste si...

ANA-MARIA CALANCEA DIN CERNĂUŢI, PRINTRE LAUREAŢII FESTIVALULUI-CONCURS INTERNAŢIONAL DE FOLCLOR „CÂNTECELE NEAMULUI”

La Suceava a avut ediţia jubiliară, cea de-a X-a a Festivalului-Concurs Internaţional de Folclor Românesc „Cântecele Neamului”, la care au participat 35 de concurenţi din România, Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria şi Serbia. Organizatorii acestui festival sunt Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina şi Şcoala Populară de Arte „Ion Irimescu”.

 

Printre laureaţii celei de-a zecea ediţii a festivalului sucevean „Cântecele Neamului” se numără şi tânăra şi talentata interpretă Ana-Maria Calancea, originară din satul Ostriţa, raionul Herţa, regiunea Cernăuţi,  cunoscută publicului bucovinean prin vocea-i caldă şi catifelată, prin portul deosebit, dar şi prin numeroasele premii obţinute la cele mai mari festivaluri şi concursuri care au avut loc pe parcursul ultimilor ani în Ucraina, România, Bulgaria şi în alte ţări europene.  

Ana-Maria Calancea a obţinut premiul I la secţiunea solişti vocali. Toţi concurenţii au primit diplome de participare din partea organizatorilor.

 

sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1