Citeste si...

LICHIDATORUL JUDICICAR AL RAAN VREA SĂ RECUPEREZE RESTANŢELE DE LA POPULAŢIE

raan 2Lichidatorul judiciar al RAAN inteţionează să recupereze banii restanți de la populație, pentru agentul termic furnizat în sezoanele trecute. Euro Insol propune încheierea unor tranzacții, cu asociațiile de proprietari, prin care restanțierii să își poată plăti eșalonat datoriile. În caz contrar, lichidatorul judiciar anunță că va demara procedura de executare silită, pentru a-și recupera, în întregime, creanța.

 

Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare R.A. – in faliment, prin Lichidator Judiciar Euro Insol SPRL propune tuturor Asociatiilor de proprietari din Drobeta Turnu Severin care au debite neachitate catre RAAN reprezentand energie termica ( altele decat cele aflate pe rolul executorilor judecatoresti), incheierea unei tranzactii avand ca obiectplata esalonata a debitului principal restant pe o perioada de 12, 24, 36 de luni in functie de valoarea debitului si renuntarea la plata a penalitatilor datorate de catre asociatie, sub conditia respectarii in intregime a graficului de plati, in conditiile prevazute de Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei.

       In masura in care nu se va da curs acestei propuneri pana cel tarziu in data de 31.01.2018, Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare prin lichidator judiciar Euro Insol va demara procedura de executare silita in vederea recuperarii in intregime a creantei ( debit principal, penalitati, cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare).

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1