Citeste si...

TÂRGUL TURISTIC BUCOVINEAN ÎI AȘTEPATĂ PE DORITORI DUMINICĂ ÎN PARCUL ȘEVCENKO DIN CERNĂUȚI

În Parcul Central al Culturii și Recreerii „Taras Șevcenko” va avea loc pe 22 aprilie Târgul Turistic Bucovinean, ajuns la a XIII-a ediție, notează BucPress.

Începând cu  orele 10:00, în parc, lângă fântână arteziană va avea loc deschiderea solemnă a târgului, la care vor participa reprezentanții autorităților regionale și municipale. Se anunță susținerea  unui concert solemn, la care vor lua parte membri ai grupurilor folclorice ale Filarmonicii Regionale „Dmytro Hnatyuk” din Cernăuți și ai grupuri populare de amatori.

În acest an la Târgul de Turism vor participa oaspeți din regiunile Ternopil, Transcarpatia, Lviv, Asociația hotelieră din Lviv, Asociația muncitorilor din sectorul turistic „Bucovina turistică”, complexe turistice din regiunea Cernauti, ghizii și companiile de turism din Cernăuți, artiști populari din Cernăuți și Ivano-Frankivsk.

Târgul are ca scop promovarea locurilor de recreere în regiunea Cernăuți și Bucovina, dezvoltarea turismului intern și internațional, dar și cunoașterea notelor dinstinctive din zonă.

 

Mirela AMARIE pentru Agenția BucPress 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1