Citeste si...

COVACIU A URCAT PE PODIUM ȘI LA CUPA EUROPEANĂ DE CADEȚI

În weekend-ul recent încheiat, la Teplice, în Cehia, s-a desfășurat Cupa Europeană de Judo rezervată cadeților. La aceasta competiție, CSM Drobeta se poate mândri că a cucerit prin Iasmina Covaciu o medalie de bronz.

 

COVACIU

Sportiva în vârstă de 16 ani se află la cel mai bun sezon al său. După aurul de la cadeți și juniori, bronzul de la seniori și bronzul la Tineret, Iasmina Covaciu a obținut o medalie și peste hotare. Severineanca pregătită de Gicu Vasilan și Lena Sterea a reușit o evoluție lăudabilă la etapa de Cupă Europeană rezervată cadeților, câștigând, în limitele -48 kg, medalia de bronz.

 

Sunt fericită pentru medalia mea din Cehia. A fost un concurs foarte greu, cu multe participante. La categoria mea au fost 42 de sportive, dar am reușit evoluții bune și am terminat pe locul al III-lea. În urma acestei clasări voi urca în clasamentul mondial. Îmi doresc să mai adun astfel de rezultate, chiar și mai bune, dar pentru asta este foarte multă muncă. Obiectivul meu este o medalie la Campionatul European”, a declarat Iasmina Covaciu.

 

Pas cu pas, spre marile titluri

 

Antrenorii sportivei spun că eleva lor este în foarmă foarte bună, iar în viitorul apropiat are capacitatea de a obține medalii strălucitoare la concursuri mai mari. Aceste competiții reprezintă și o formă de selecție pentru Campionatele Europene de judo, destinate cadeților.

 

Planul de pregătire este conceput pentru a participa la Campionatele balcanice de cadeți și juniori din luna iunie, dar si pentru Campionatul european de cadeți de la începutul lui iulie. Iasmina își confirmă valoarea de la o competiție la alta. Este în progres, dar mai avem multe de adăugat până la a câștiga medalie la europene sau mondiale. Este încă la începăut, fiind în plină formare și dezvoltare tehnică și tactică, născuta în 2002. Mai avem și anul următor și atunci vor fi șanse mai mari pentru medalii mult mai importante. În luna mai va fi la Cluj Napoca o altă etapă de Cupa Europeană, unde încercăm să pătrundem în blocul final pentru a fi pe podium și a urca în Ranking”, a mărturisit antrenoarea Lena Sterea.

 

 

La Cupa Europeană rezervată cadeților din Cehia au fost înscriși 706 sportivi din 37 de țări.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1