Citeste si...

SE FAC ÎNSCRIERI PENTRU NOUL SEZON DE MINIFOTBAL!

Se pregăteşte un nou sezon de minifotbal-spectacol pe baza CS Drobeta de la Podul Gruii din Severin. Asociaţia Județeană de Minifotbal Mehedinți organizează, începând de la mijlocul lunii septembrie, ediția 2018-2019 a campionatului județean. În premieră vor fi două ligi pentru a se realiza un echilibru între competitori.

minifotbal poza

Cel mai important campionat de minifotbal din Mehedinți, recunoscut de Federația Română de Minifotbal, își așteaptă participanții pentru sezonul 2018-2019. Pentru al patrulea an consecutiv ne vom alinia alături de celelalte județe ale țării în competiția care va avea ca destinație finală Champions League. Asociația Județeană de Minifotbal Mehedinți speră ca din toamnă să fie prezente cât mai multe echipe. Trendul este ascendent și, din acest motiv, organizatorii s-au gândit să egalizeze șansele pentru toată lumea, astfel că au venit cu multiple noutăți, cea mai importantă fiind crearea unei a doua ligi.

 

Practic, această competiţie se adresează exclusiv jucătorilor amatori de minifotbal care doresc să-şi strângă prietenii, colegii de serviciu sau de facultate/liceu şi să-şi formeze o echipă pentru a-şi măsura forţele cu formaţii de acelaşi nivel. Au posibilitatea de a se duela într-un campionat organizat. Din acest sezon vor fi două paliere valorice. Cei mai experimentați vor face parte din Liga I, iar cei care sunt la început și vin doar de plăcere se pot înscrie în Liga a II-a. Dorim să le oferim șanse egale tuturor participanților și din acest motiv ne-am gândit că acest format este cel mai corect pentru toată lumea. Îi așteptăm în număr cât mai mare pentru că plăcerea de a juca fotbal este alta atunci când este un mediu organizat, cu arbitri profesioniști și cu staff medical”, a declarat Octavian Goga, președintele Asociației Județene de Minifotbal Mehedinți.

 

Reguli principale pentru echipe

 

Lotul unei echipe poate fi format din maximum 15 jucători, iar sistemul de desfăşurare al competiţiei este stil campionat, tur-retur și play-off. Taxa de participare este între 80 și 100 de lei/joc/echipă, aici fiind incluse serviciile de arbitraj profesionist și asistența medicală. Termenul limită de înscriere la competiţie este miercuri, 12 septembrie 2018. Sezonul trecut, cele 2 echipe reprezentative ale judetului nostru s-au oprit în faza grupelor la Campionatul regional de la Craiova.

 

Detalii suplimentare referitor la desfășurarea competițiilor Campionatului Județean de Minifotbal Mehedinți puteți găsi pe linkul: http://www.ajm-mehedinti.ro sau să urmăriți ppagina de Fcebook: https://www.facebook.com/minifotbal.mehedinti/

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1