Citeste si...

PRINȚEȘA RĂZBOINICĂ ȘI-A CÂȘTIGAT CENTURA RXF!

Diana Belbiță și-a îndeplinit visul de a deține centura RXF. Luptătoarea din Mehedinți a învins-o spectaculos pe Ana Maria Pal, în cadrul galei RXF 30.

nou belbi

Revenire spectaculoasă a Dianei Belbiță în galele de MMA. În direct la Telekom Sport 2, Belbiță a câştigat duelul cu Ana Maria Pal, prin submisie în runda a doua, după un minut şi 35 de secunde. Cele două sportive s-au luptat în Main Event-ul galei, iar interesul a fost unul maxim. În sală s-au aflat şi majoritatea concurenţilor de la Exatlon, atât de la Faimoși, cât și de la Războinici, care au surprins fiecare moment cu telefoanele mobile și au făcut galerie fostei lor colege de la reality show-ul tv. După o primă rundă controlată de Belbiţă, dar în care adversara a lăsat o impresie bună, "Prinţesa Războinică" a intrat şi mai determinată în runda secundă, iar după un minut şi 35 de secunde lupta s-a încheiat. Pal, multiplă medaliată la naționalele de lupte libere si cu multe meciuri în galele de kick-boxing, nu a mai putut continua, după o priză pe braţ executată perfect de tânara mehedințeancă în vârstă de 22 de ani.

 

Mă bucur nespus pentru victorie deoarece toată lumea avea mari așteptări și nu trebuia să-i dezamăgesc. Vreau să le mulțumesc tuturor, în special foștilor colegi de la Exatlon care au fost alături de mine. Despre adversdară pot spune că a avut multă dorință de a intra în lumea MMA-ului cu o victorie împotriva mea, dar am adoptat strategia câștigătoare. Nu mi-a fost ușor, mai ales că am luptat cu două accidentări, una la umărul drept și cealaltă la genunchiul drept. Din cauza accidentării la umar, a trebuit să schimb tactica de meci cu doar câteva zile înainte, astfel că am folosit foarte mult loviturile de genunchi”, a mărturisit Diana Belbiță.

 

Și-a îndeplinit un vis!

centura

Victoria din Capitală a coincis cu bifarea unui alt obiectiv al luptătoarei. Este vorba de centura RXF România care o face, de acum și oficial, cea mai bună luptătoare din țară la categoria sa de greutate. De altfel, Belbiță a postat o poză în care doarme cu centura lângă ea.

 

„Sunt fericită că, după patru ani de la debutul meu în MMA, am reușit să îmi îndeplinesc visul, iar centura RXF a venit acolo unde îi este locul! Interesant este că și eu și Ciprian Mariș am pierdut în urmă cu patru ani meciurile pentru centuri în aceeași seară, iar acum, din fericire, amândoi am obținut ceea ce ne-am dorit. Pentru mine urmează la Oradea recuperarea medicală la umăr și genunchi”, a mărturisit Diana Belbiță.

 

Victoria Dianei Belbiță împotriva Anei Maria Pal a fost a unsprezecea în cadrul galelor de MMA.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1