Citeste si...

SCRIITORUL ROMÂN, AUGUSTIN CUPŞA, ŞI-A LANSAT VOLUMUL "MARILE BUCURII ŞI MARILE TRISTEŢI" LA NOVI SAD

augustin cupsaScriitorul român, Augustin Cupşa, a lansat la Novi Sad, în Voivodina-Serbia, volumul "Marile bucurii şi marile tristeţi". Augustin Cupșa este un tânăr scriitor, născut în 1980 care a studiat psihologia, la București, dar este cunoscut  publicului ca autor de  scurte povestiri, care au fost traduse în mai multe limbi şi au apărut în numeroase antologii. 

Augustin Cupşa a debutat în anul 2006 cu cartea Perforatorii“, apărută la Editura Cartea Românească, iar activităţile la acest proiect le-a început în 2009. A câştigat numeroase premii, printre care şi Premiul Petre Pandrea şi premiul anual al revistei Ramuri.

Cartea  Marile bucurii și marile tristeți“ a apărut în anul 2013, iar în 2014, în România, a fost nominalizată pentru cartea anului.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1