Citeste si...

LUCIA OLARU NENANTI, PREMIATĂ PENTRU PUBLICISTICĂ

Cunoscuta scriitoare Lucia Olaru Nenati, prietenă adevărată a scriitorilor români din Cernăuți, a obținut un nou premiu, pentru cartea ”Scrisori din prezentul meu”, care conține editoriale apărute în cotidianul ”Monitorul de Botoșani”.

Premiul de publicistică a fost acordat de către Societatea Scriitorilor Bucovineni din Suceava, pentru ”Duhul Adevărului, respectiv capacitatea de a surprinde obiectiv adevărul lucrurilor, dar și pentru caracterul de publicistică în stil eminescian, surprinsă și admirată de mulți comentatori”.

Evenimentul a avut loc la Biblioteca Bucovinei ”I.C.Sbiera” și a fost moderat de poeta Carmen Мeronica Steiciuc, președintele Societății Scriitorilor Bucovineni, directorul Teatrului  Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava.

Acum un an Lucia Olaru Тenati a primit pentru aceeași carte premiul ” Eminescu Ziaristul” acordat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

 

sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1