Citeste si...

MINISTERUL ÎNVĂŢĂMÂNTULUI ŞI ŞTIINŢEI DIN UCRAINA VA CREA O PLATFORMĂ EDUCAŢIONALĂ MODERNĂ

La 7 martie 2018, Ministerul Învăţământului şi Ştiinţei din Ucraina şi Asociaţia „IT Ucraina” au semnat un memorandum de colaborare. În special, acesta prevede crearea unei platforme educaţionale electronice precum şi elaborarea manualelor electronice.

„Activitatea în comun a ministerului şi asociaţiei IT va viza crearea unui mediu educaţional modern şi promovarea dezvoltării competenţelor digitale şi a învăţământului electronic în societate”, se spune în comunicatul publicat pe site-ul asociaţiei. Unul din principalele proiecte, la care vor fi antrenaţi experţii „IT Ucraina” este crearea unei platforme educaţionale electronice şi dezvoltarea sistemului privind elaborarea manualelor în format electronic.

„Industria IT din Ucraina, ca și alte sectoare ale economiei, este o industrie bazată pe cunoaștere. Prin urmare, introducerea tehnologiilor moderne în procesul educațional și simplificarea accesului la sursele de cunoaștere, sunt primii pași extrem de importanți, care vor contribui la formarea unei noi generaţii de profesioniști cu o educație înaltă nu numai în domeniul IT-ulu, dar și în alte sectoare ale economiei”, a spus directorul executiv al asociației „IT Ucraina”, Oleksandr Kubrak.

 

sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1