Imprimă această pagină

TÂRGUL TURISTIC BUCOVINEAN ÎI AȘTEPATĂ PE DORITORI DUMINICĂ ÎN PARCUL ȘEVCENKO DIN CERNĂUȚI

În Parcul Central al Culturii și Recreerii „Taras Șevcenko” va avea loc pe 22 aprilie Târgul Turistic Bucovinean, ajuns la a XIII-a ediție, notează BucPress.

Începând cu  orele 10:00, în parc, lângă fântână arteziană va avea loc deschiderea solemnă a târgului, la care vor participa reprezentanții autorităților regionale și municipale. Se anunță susținerea  unui concert solemn, la care vor lua parte membri ai grupurilor folclorice ale Filarmonicii Regionale „Dmytro Hnatyuk” din Cernăuți și ai grupuri populare de amatori.

În acest an la Târgul de Turism vor participa oaspeți din regiunile Ternopil, Transcarpatia, Lviv, Asociația hotelieră din Lviv, Asociația muncitorilor din sectorul turistic „Bucovina turistică”, complexe turistice din regiunea Cernauti, ghizii și companiile de turism din Cernăuți, artiști populari din Cernăuți și Ivano-Frankivsk.

Târgul are ca scop promovarea locurilor de recreere în regiunea Cernăuți și Bucovina, dezvoltarea turismului intern și internațional, dar și cunoașterea notelor dinstinctive din zonă.

 

Mirela AMARIE pentru Agenția BucPress 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)