Citeste si...

SPRIJIN PENTRU COMUNITATEA ROMÂNEASCĂ DIN UNGARIA ÎN VEDEREA ACCESĂRII FONDURILOR TRANSFRONTALIERE

roma ungAmbasada României din Ungaria a inițiat o reuniune cu membrii comunității române, la Jula, pentru promovarea proiectelor, în cadrul Programului Interreg RO-HU destinate potențialilor aplicanți la proiecte cu finanțare europeană. Întâlnirea a fost organizată împreună cu Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Oradea pentru Graniţa România-Ungaria şi Autoritatea de management din România  Reuniunea a fost sprijinită şi găzduită de Uniunea Culturală a Românilor din Ungaria. La manifestare au fost prezenți  numeroși reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, primării, reprezentanți ai bisericilor și asociaților culturale ale comunității românești de la Jula, Micherechi, Bichișciaba, Aletea, Otlaca-Pustă.

La eveniment au luat parte Ambasadorul României, Marius Lazurca, reprezentanți ai BRECO Oradea, șeful Autorității de management de la MDRAP, consulul general al României de la Jula. Experții prezenţi la eveniment  au diseminat potențialul proiectelor de dezvoltare cu finanțare europeană, disponibile pentru organizațiile comunității române din aria eligibilă a Programului Interreg RO-HU. În deschiderea reuniunii, Ambasadorul României a transmis membrilor comunității române că ”această întâlnire s-a dorit să fie mijlocirea dumneavoastră directă cu autorități din România care gestionează finanțărilor transfrontaliere destinate proiectelor dintre parteneri instituționali români și din Ungaria”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1