Citeste si...

CONCERT DE JAZZ ROMÂNESC, LA SEGHEDIN, ÎN UNGARIA

omm kep 2 1 1FormațiaOne More Minute șiPetra Ackerdin România vor susține un concert de jazz împreună cu saxofonistul din Ungaria, Tóth Viktor, sâmbăta, 28 octombrie 2017, de la ora 20.00, la Seghedin. Evenimentul este organizat InstitutulCultural Român Budapesta, Filiala Seghedin

Petra Acker provine dintr-o familie de saşi care i-au inspirat dragostea pentru muzică. Începând cu anul 2003 evoluează într-o serie de formaţii muzicale, mai întâi pe plan local, ulterior naţional. Din 2005, cu o voce şi un stil caracteristic şi inovator, se integrează în diverse proiecte de jazz, funk, electro şi alternativ, ca The OthersTzuc & Petzi şi colaborează cu muzicieni ca Johnny King, Michael Acker, Jimmy Cserkész, Nicolas Simion, Jak Neumann, Luiza Zan şi mulţi alţii.

Formaţia de jazz One More Minute, compusă din Cserkész Norbert, la clape, SzereceanTihamér, la chitară bas şi percuționistul Szereceán Osszián, s-a înființat în primăvara anului 2015 din membrii formației DNS din Borsec, unde au cântat împreună timp de cinci ani. Trupa a fost concepută ca o formație de coveruri, dar datorită talentului lor și a dorinței de a explora, repertoriul lor s-a diversificat rapid, conținând prelucrări originale ale standardelor soft jazz și șlagărelor pop-rock din diferite perioade. Începând cu anul 2016 s-au îndreptat mai mult și în mod mai profund spre jazz. Astfel au participat la ateliere și concerte împreună cu Petra Acker, cu Tóth Viktor respectiv cu A.G. Weinberger și au avut parte de band coaching cu Berdisz Tamás.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1