Citeste si...

ZILELE FILMULUI ROMÂNESC LA SEGHEDIN

fbcover 1În perioada 7-9 noiembrie 2017, în cadrul Zilelor filmului românesc, cinefilii din orașul Seghedin vor avea ocazia să vadă câteva din cele mai marcante realizări ale cinematografiei românești din ultimul an.

Institutul Cultural Român Budapesta organizează de doisprezece ani Săptămâna filmului românesc la Budapesta, cel mai longeviv program cultural al Institutului, care se bucură de un succes și un interes deosebit din partea publicului budapestan. Programul din acest an este extins de către Filiala Seghedin a Institutului Cultural Român Budapesta, pentru a prezenta trei filme românești publicului din orașul Seghedin.

Intrarea este gratuită.

Proiecțiile vor începe de la ora 19:00 la Grand Cafe(Str. Deák Ferenc nr. 18), după următorul program:

Marți, 7 noiembrie: Ana, mon amour (r.: Călin Peter Netzer)

Miercuri, 8 noiembrie: Ilegitim (r.: Adrian Sitaru)

Joi, 9 noiembrie: Fixeur (r.: Adrian Sitaru)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1