Citeste si...

PELERINI DE LA PAROHIILE ROMÂNEȘTI DIN UNGARIA, ÎN VIZITĂ ÎN ȚARA SFÂNTĂ

ungaria episcopiePelerini de la parohiile românești din Ungaria vor merge în vizită, în Țara Sfântă. În perioada 23-27 noiembrie 2017, Episcopia Ortodoxā Românā din Ungaria, prin grija Pr. Calinic, consilier episcopal si a Pr. Origen Sabāu, consilier cultural al Episcopiei, organizeazā un pelerinaj în Israel.
Grupul de 30 de pelerini, format din preoți și credincioși din parohiile românești din Ungaria, la care se vor alātura si 21 pelerini din Oradea si Salonta, va fi condus de Preasfintitul Siluan, Episcopul Eparhiei Ortodoxe Române din Ungaria. Pelerinajul se organizeaza prin Centrul de  pelerinaje  al Patriarhiei Ortodoxe Române, filiala Oradea. În programul pelerinajului se află vizitarea celor mai reprezentative locuri biblice, cu încārcāturā duhovniceascā mare, unice în lume.
 
 
Serbana Kiss-Meirosu
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1