Citeste si...

ZILELE DE CONSULTANȚĂ ROMÂNO-UNGARE PE TEMA PENSIILOR

budapestaÎn perioada 14-16 noiembrie 2018, in organizarea comună a Casei Naționale de Pensii Publice din România şi Direcției Generale de Pensii din Ungaria, vor fi organizate zilele de consultantă  româno- ungare pe tema pensiilor. Evenimentul face parte din seria „zile deschise” organizate de autoritatea centrala de pensii din Ungaria cu instituțiile omoloage din ţări precum Germania, Austria, Slovacia, Serbia, România, cu obiectivul declarat de a permite celor interesați să poarte discuții directe cu experții din statele implicate, in rezolvarea problemelor pe care le întâmpină.

Pe parcursul acestor zile, cei interesați, pe baza unei înscrieri anticipate, pot obţine informații pe speţe punctuale, referitoare la condiții de pensionare, stadiul dosarelor de pensii, direct de la personalul specializat, prezent la faţa locului. Vor participa experti din județele Mures, Covasna, Cluj, Harghita si Bihor. Vor fi organizate întâlniri cu pensionarii la Budapesta, Szeged si Debrecen.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1