Citeste si...

O NOUĂ "SEARĂ ROMÂNEASCĂ", ÎN SERBIA, LA KLADOVO

romO nouă "Seară românească" va fi organizată, în Serbia, la Kladovo. Cea de-a șasea ediție a manifestării "Seara românească", devenită deja tradițională, va fi organizată în 5 august, de la ora 19,30, la un restaurant din Kladovo. Români din Serbia, Bulgaria și România sunt invitați la o petrecere de neuitat de la care nu vor lipsi obiceiurile tradiționale, jocurile și muzica populară. În programul manifestării este inclusă și o lecție de limba română, intitulată sugestiv "Vorbim românește". Între invitații speciali  se regăsesc Milun și Dragana Ivașkovici. Organizatorul evenimentului este Asociația pentru tradiția și cultura românilor "Dunărea", din Kladovo. 

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1