Citeste si...

ANDREI STĂNIŞOARĂ, SUBPREFECT MEHEDINŢI: ESTE IMPORTANT CA ROMÂNII SĂ-ŞI EXPRIME VOTUL

1Subprefectul judeţul Mehedinţi, Andrei Stănişoară, a îndemnat populaţia să iasă la vot, indiferent de opţiunea politică şi a explicat că un astfel de exerciţiu democratic  nu trebuie ignorat de către alegători. Andrei Stănişoară a votat la orele prânzului la Secţia nr.  3 din Drobeta Turnu Severin.  "Am votat pentru o Românie liberă, o Românie unită, având speranţa că viitorul Parlament va reuşi să redea încrederea în oamenii politici, o încredere aproape pierdută, dar care trebuie recâştigată de cei care îşi iubesc ţara şi sunt mândri că sunt români. Este un ideal al meu, dar orice ideal poate deveni realitate" , a declarat subprefectul Andrei Stănişoară. Prezenţa relativ ridicată la urne s-a văzut şi în secţia unde a votat Andrei Stănişoară. Acesta a aşteptat la coadă pentru a reuşi să intre în secţie, iar apoi să primească ştampila şi buletinele de vot.

După ce şi-a exprimat opţiunea şi a introdus buletinele în urnă, subprefectul judeţului Mehedinţi a adresat un mesaj populaţiei în care a arătat importanţa exercitării votului. "Este important să-şi exprime votul, este un drept câştigat şi indiferent de opţiune trebuie să nu lase pe altcineva să decidă în locul lor. Este un exerciţiu democratic" , a concluzionat Andrei Stănişoară.

În judeţul Mehedinţi, au fost amenajate 286 de secţii de votare şi sunt aşteptaţi la urne 236.767 de alegători.  

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1