Citeste si...

EVENIMENT CULTURAL DEOSEBIT LA DROBETA TURNU SEVERIN, MIERCURI SEARA

images etnografie festival tari dunarene vartelnitaEdiţia 2017 a Festivalului Țărilor Dunărene se deschide miercuri, 25 octombrie, 2017, la galeria Cora din Drobeta Turnu Severin cu un spectacol folcloric de excepție. De la ora 17.00 vor urca pe scenă soliștii vocali ai Ansamblului Profesionist Danubius: Anica Ganțu, Irina Zoican, Ionela Bădălan, Sanda Argint și Claudia Catană; acestora li se vor alătura membrii Ansamblului Asociației Culturale “Rădăcini” din Serbia, asociație parteneră în cadrul evenimentului organizat de Centrul Cultural “Nichita Stănescu”, instituție subordonată Consiliului Județean Mehedinți.

Prima ediție a Festivalului Țărilor Dunărene a fost organizată în anul 2009, ca rezultat al unui proiect transfrontalier finanțat prin programul de vecinătate România-Serbia, proiect coordonat de Emilia Mihăilescu, managerul Centrului Cultural Mehedinți, având drept scop promovarea valorilor cultural-folclorice din șapte țări dunărene.

Alexandra Dediu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1