Citeste si...

CINCI ANI DE TEATRU ÎN SPAŢII NECONVENŢIONALE

   122_640x360.jpg  

      În noiembrie 2016, Compania Teatrală "Atmosphere 2011", din Drobeta Turnu Severin, companie condusă de prof. Lucreţia Epuran, a împlinit 5 ani de activitate teatrală neîntreruptă în spații neconvenționale. Evenimentul a fost marcat zilele trecute tot într-un spaţiu neccovenţional – Ctatea Medievală a Severinului. Cu acest prilej membrii trupei de teatru au prezentat premiera "Metamorfoza lui ECO în ecou, și a lui NARCIS în floare" din Metamorfozele lui Ovidiu, în regia Lucreției Epuran.

      Din distribuție au făcut parte alături de Lucreția Epuran și Victoria Seimeanu, şi elevi  talentati din liceele și gimnaziile severinene: Andrei Stănescu (Narcis), Samela Dovlete (Eco), nimfe și driade: Iraida Elena Nițu, Cătălina Sfetcu, Denisa Epure. 

Mentionăm că cinci dintre ei au debutat cu succes în fața publicului în seara de 30 noiembrie. Ne bucurăm pentru ei și le urăm succes în continuare şi la cât mai multe reprezentaţii artistice în spaţii mai mult sau mai puţin convenţionale!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1