Citeste si...

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. ORA 16,30 - PREZENŢĂ LA URNE DE PESTE 30% ÎN MEHEDINŢI

sectie 2În Mehedinţi, prezenţa la urne este relativ ridicată. La ora 16,30, peste 30% din cetăţenii cu drept de vot din judeţul Mehedinţi, îşi exprimaseră opţiunea electorală. Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central, numărul bărbaţilor  care au votat până la această oră este mai mare decât cel al femeilor. De asemenea, locuitorii din mediul rural au fost ceva mai harnici decât cei din mediul urban şi s-au prezentat la urne într-un număr mai mare. Mehedinţenii cu vârste cuprinse între 45 şi 64 de ani, par să fie cei mai interesaţi de exercitarea dreptul de vot,  potrivit statisticilor. Ei sunt urmaţi de persoanele trecute de 65 de ani. Cei mai puţin interesaţi de alegeri par să fie tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1