Citeste si...

ÎN LOCALITATEA PETRA DIN JUDEŢUL MEHEDINŢI, PÂNĂ LA ORA 16,00, AU VOTAT TOŢI ALEGĂTORII, AFLAŢI PE LISTE

votare sibiuRecord privind prezenţa la urne, în judeţul Mehedinţi! Până la ora 16,00, în localitatea Petra, toţi alegătorii aflaţi pe liste îşi exprimaseră opţiunea electorală. Satul Petra este arondat comunei Bâcleş, situată la aproximativ 60 km de municipiul Drobeta Turnu Severin. Pe liste s-au aflat 144 de alegători, care s-au grăbit să voteze înainte de lăsarea serii.

În topul prezenţei la urne, se află şi secţia de la Porţile de Fier II, unde aproximativ 80% din alegători îşi exprimaseră votul până la ora 17,00. Pe locul al treilea se află secţia organizată în satul Bâcleş cu 75% prezenţă la vot şi cea din satul Smadoviţa, cu aproximativ 72%. 

În ceea ce priveşte municipiul Drobeta Turnu Severin, cea mai mare rata de participare se înregistrează la secţia organizată la Şcoala nr. 1 Dimitrie Grecescu, unde aproximativ 43% din alegători se prezentaseră la urne până la ora 17,00. Cea mai scăzută prezenţă se înregistrează la Şcoala nr. 7, cu o rată de participare de 18,33%. 

Nici orşovenii nu au fost foarte harnici. Media prezenţei la urne este de 23%, până la ora 17,00. În schimb, la Baia de Aramă, procentul depăşeşte 33%, iar la Strehaia este de aproximativ 30%. La Vânju Mare, prezenţa este  mai mare şi se apropie de 40 de procente.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1