Citeste si...

CONTROALE, LA FINAL DE AN

analiza carne 820x300Medicii veterinari din Mehedinţi sunt în alertă, zilele acestea. Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru  Siguranţa Alimentelor Mehedinți a dispus structurilor teritoriale să demareze acțiuni de control, la care să participe toți medicii veterinari . De asemenea, în această perioadă, în cabinetele veterinare va fi asigurată permanența, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică și va fi afișat programul de lucru, persoana responsabilă și numărul de telefon, la care consumatorii pot sesiza orice aspect privind nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor. Anunţul a fost făcut de către reprezentanţii DSVSA Mehedinţi în cadrul ultimei şedinţe a Colegiului Prefectural, de anul acesta. 

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Mehedinți au precizat că, în perioada 14 – 31 decembrie, au loc controale în domeniul producției, prelucrării, depozitării, transportului, distribuției și comercializării alimentelor, inclusiv în sectorul alimentației publice și colective, verificarea instalațiilor centralizate de aprovizionare cu apă potabilă și unitățile de înfrumusețare.

Și Direcția de Poliție Locală va efectua controalele în piețe şi târguri, în vederea verificării legalității activităților de comercializare a brazilor de Crăciun și a documentelor legale de proveniență. În plus, va intensifica regimul de patrulare în parcuri, parcări auto, zone comerciale și de agrement, precum și în alte asemenea locuri publice pentru menținerea ordinii și liniștii publice. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1