Citeste si...

ÎN DECEMBRIE, SE VA DESCHIDE UN BIROU NATO LA CHISINAU

natoÎn luna decembrie, la Chișinău, se va deschide un birou NATO. Demersurile au început încă din primăvara aceastui an, dar formalitățile au durat mult, astfel încât deschiderea fizică a biroului va avea loc luna viitoare, după cum anunță IPN, care citează un interviu acordat de purtătoarea de cuvânt NATO, Oana Lungescu, pentru Radio Europa Liberă. 

Oana Lungescu a precizat că parteneriatul Republicii Moldova cu NATO este de lungă durată și există speranța că va aduce un beneficiu reciproc. Un exemplu ar fi eliminarea pesticidelor din multe sate moldovenești, prin curățarea terenurilor agricole, pentru ca oamenii să le poată cultiva.  De asemenea, va exista un ajutor pentru întărirea pregătirii pentru contracararea atacurilor cibernetice și colaborarea pentru modernizarea sistemului de apărare al Republicii Moldova. 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1