Citeste si...

MINIVACANŢĂ LA SECŢIA CONSULARĂ DE LA BELGRAD

belgradSecția consulară din cadrul Ambasadei României la Belgrad nu efectuează program de lucru cu publicul în zilele de 15 - 17 august 2018. Potrivit unui anunţ postat pe pagina de internet a Ambasadei României la Belgrad, în perioada menţionată nu se vor furniza informaţii consulare. 

În această perioadă, activitatea de permanență și de asistență pentru rezolvarea situațiilor de urgență consulară, sunt asigurate la nivelul Misiunii Diplomatice, la următoarele numere de telefon: 
- +381 63 334 071 – permanență Ambasadă
- +381 63 319 425 - asistență pentru rezolvarea situațiilor de urgență consulară 
În această perioadă asistența consulară se va acorda doar pentru cazurile de urgență consulară. (EXCLUSIV urgențe: accidente cu victime, decese, calamități și alte situații de pericol. Nu se furnizează informații consulare!)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1