Citeste si...

CURSURI DE PICTURĂ PENTRU COPII LA INSTITUTUL CULTURAL ROMÂN DIN BUDAPESTA

icr mateiInstitutul Cultural Român Budapesta continuă proiectul „ART JUNIOR", proiect care cuprinde cursuri de pictură și desen dedicate exclusiv copiilor. Cursurile se vor desfășura în perioada 28 martie – 13 iunie 2018, participarea fiind gratuită. Înscrierile au loc în perioada 6-20 martie 2018.

Cursul de pictură și desen este susținut de artistul plastic Adela Kiss, originar din Gyula, Ungaria. Este absolventă a Liceului românesc „Nicolae Bălcescu” din Gyula (1994), iar ulterior a Academiei de Artă „Ioan Andreescu” – Cluj-Napoca, secția design (1999). În anul 2000, a urmat un curs postgradual în cadrul aceleiași instituții. Este prezentă în expoziții personale organizate la Budapesta, Gyula şi Baia Mare, Cluj-Napoca, participând de asemenea la expoziții de grup la Budapesta, Werfenweng (Austria), Permeti (Albania), Casablanca, Rabat (Maroc) şi (România).

În cadrul cursului de pictură pentru copii, categoria de vârstă 7-12 ani, „viitorii artiști” vor învăța tehnicile de desen şi pictură, teoria culorilor şi contrastele de culoare. Pe parcursul acestui curs copiii se vor familiariza cu diferite tehnici ale picturii, vor face cunoștință cu spectrul culorilor şi îşi vor însuși cunoștințe de bază legate de colaj. Suplimentar, vor învăța cum să deseneze obiectele care îi înconjoară şi vor explora lumea texturilor, culorii, amestecurilor cromatice şi desenului.

Cursul dezvoltă creativitatea, imaginația şi încurajează copilul să se exprime liber. Cursurile de pictură şi desen se vor desfășura o dată pe săptămână, la sediul ICR Budapesta din str. Izsó nr. 5, sectorul XIV.

Orarul cursurilor în perioada 28 martie – 13 iunie 2018: în fiecare zi de miercuri în intervalul orar 18.00 – 19.00.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1