Citeste si...

TRANSCARPATIA: SPECTACOL DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

La 1 decembrie 2017, la Școala de Arte din Slatina/Solotvino, elevii școlilor românești din Apșa de Jos, Apșa de Mijloc, Biserica Albă, Slatina și Liceului „Mihai Eminescu” din localitate, au prezentat un spectacol artistic de excepție dedicat Zilei Naționale a României, notează BucPress.

 

Potrivit paginii de Facebook a Consulatului României la Solovino, la eveniment a fost prezent consulul României la Solotvino, Gabriel Nicola, alături de mai mulți membri ai Consulatului. S-a remarcat prezența a numeroși oaspeți din România, între care reprezentanți ai Consiliului Județean Maramureș, Asociației ”Boema OJT” din Baia Mare, Societății de Cultură Daco-Române etc.

Consulatul României la Solotvino mulțumește pentru acest spectacol de excepție copiilor, părinților, profesorilor, directorilor de școli și școli de arte și, nu în ultimul rând, lui Gheorghe Uhali, primarul Slatinei.

Trebuie de asemenea menționat că spectacolul s-a desfășurat pe fundalul expoziției de fotografie „România Pitorească”, realizată în colaborare cu Asociația „Euro Foto Art” din Oradea.

 

Sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1