Citeste si...

ZIUA EUROPEI, SĂRBĂTORITĂ DE ROMÂNII DIN UNGARIA

medium649elenaensemblemariahedengrenInstitutul Cultural Român Budapesta va sārbātori Ziua Europei în data de 10 mai 2018, ora 20:00, printr-un concert de jazz, sustinut de formatia româno-finladezā Elena Mîndru Finnection în parteneriat cu  Music Center si Institutul Finlandez prin programul TelepArt. Formatia este compusā din: Elena Mîndru, voce, Sompo Híukkanen, voarā si saxofon, Tonmos J. Turunen, pian, Mikko Polinen, contrabas, Jonatan Saarikoski, tobe.
    Publicul budapestan, iubitor de acest gen de muzicā se va bucura de vocea renumitei soliste  Elena Mîndru, una dintre cele mai valoroase reprezentante a jazz-ului românesc si european. Artista este absolventā a Conservatorului Gh. Dima din Cluj-Napoca si are o bogata activitate atât ca interpret cât si de compozitor si a lansat deja 4 compact discuri.
  Concertul va avea loc la Budapest Music Center, 1093 Matyás utca, sz.8.
 
 
Serbana Kiss-Meirosu 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1